Bjørn Joachimsen (f. 1967 på Helgeland) er fotograf og kursholder med hele landet som arbeidsfelt. Han jobber med en rekke ulike sjangre og uttrykksformer innen fotografi – både digitalt og analogt. Arbeidsfeltet spenner over naturfoto, portrett, arktitektur, interiør, produktfot, actionfoto – og i tillegg arbeidsflyt og fotoredigering med Lightroom og Photoshop. Han arbeider også som uavhengig konsulent innen fargestyring. Etter mange år som profesjonell på deltid, tok han vinteren 2015 skrittet fullt ut og lever i dag av å være fotograf og kursholder.
 
Bjørn elsker å dele sine kunnskaper innen fotografi, og er i dag den største aktøren innen fotokurs og fotoworkshops i Norge. I 2017 holdt han mer enn 40 kurs/workshops over hele landet, innen ulike sjangre.
 
Han bor på Nøtterøy og har studio i Tønsberg.

Nettside

Det er Haugaland fotoklubb som henter Bjørn Joachimsen til Haugesund fotofestival.

 På skattejakt i naturen.

- Hvor er naturen, hvor stor er naturen (eller hvor liten er den)? Hvordan kan et naturbilde se ut? Med disse spørsmålene som utgangspunkt reflekterer Bjørn over hvordan vi kan utfordre vår egen nysgjerrighet på omgivelsene – og vår evne til å utvikle vårt bildeuttrykk.

Magi med Lightroom Develop
 
Utrolige muligheter med bildebehandlingsdelen av Lightroom.
Mer info kommer